Tarieven – Tintelend Rouwen

Samen de laatste herinnering maken
Onbetaalbaar

Gevoel verwoorden en tarieven of kosten zijn net zo contrasterend als de woorden  tintelend en rouwen.  Toch gaat het samen!
Omdat ik mij graag wil beperken tot het spreken tijdens het afscheid van mensen of nabestaanden die mij als spreker kennen, zal een ‘kennismaking’ in dit geval overbodig zijn.

Gesprek bij leven: €70,- per uur

Als een afscheid nabij is en de regie nog niet los te laten valt, is een laatste gesprek bij leven ongelofelijk waardevol. Wensen uitspreken, laatste woorden kunnen meegeven en het gevoel van rust mogen ervaren…

Spreken tijdens een afscheid: €695,-

Dit is inclusief met zorg samengestelde vragen om tot de juiste informatie te komen, 1 gesprek, uitschrijven van de toespraak, evt. wijzigingen en voordragen van de toespraak tijdens de afscheidsviering. U krijgt de tekst tintelend afgedrukt op papier mee op de dag van het afscheid.

Het laatste hoofdstuk: €70,- per uur

Hebben jullie hulp nodig bij het verwoorden van gevoel maar willen jullie het graag zelf uitspreken tijdens het afscheid, dan pellen we laagjes af en schrijven we samen. Zo zorgen we ervoor dat het laatste hoofdstuk precies raakt wat er gezegd mag worden, dat de juiste herinnering levend blijft.

Overig

Reiskosten buiten Nijkerk: €0,50 per km
BTW: Alle genoemde bedragen zijn incl. 21% BTW

Weten of deze kosten worden vergoed door uw uitvaartverzekering? Vraag het na bij de verzekeraar.