Over mij… – Tintelend Rouwen

Mariëlle Bouw-Koller (1977)

Vanuit haar liefde voor liefde rolde zij ooit in het vak van spreker. Met Tintelend Trouwen heeft zij een ongekende voet gezet in de trouwwereld en weet zij als geen ander gevoel om te zetten in woorden. Geraakt door het leven en de liefde kreeg ze steeds vaker de vraag of ze ook ‘iets’ deed met afscheid. Met de intrinsieke motivatie om écht iets voor andere mensen te mogen betekenen, verschil te kunnen maken en iets achter te laten wat onbetaalbaar is, heeft ze haar hart gevolgd en Tintelend Rouwen van de inmiddels ‘stoffige plank’ gehaald.

Zij is bereid om buiten haar comfortzone te treden, om verdriet en verlies in de ogen te kijken. Natuurlijk kan zij het verdriet niet wegnemen, was het maar waar… Maar verlies leerde haar leven, anders te kijken en woorden te geven aan gevoel. Ze voelt wat ze verteld. Ze raakt. Ze viert met jullie de herinneringen, spreekt de dankbaarheid uit, is eerlijk over de moeilijke momenten en droogt samen met jullie de tranen voor wie zo gemist wordt.

Als spreker (en als mens) bezit Mariëlle de gave van zien wat niet wordt gezegd, van verwoorden waar geen letters voor bestaan, van afstemmen op de ander en de ander binnen laten in haar hart. Van daaruit weet ze stem en taal te vinden voor hetgeen vaak onuitgesproken blijft. Met haar hart als zintuig schrijft en spreekt ze, straalt ze van betrokkenheid en inspireert ze om met lef te verwoorden.

Met een tintelend heldere stem weet ze soepel en vloeiend verhalen te verbinden en heeft ze zicht voor ieders unieke relatie met degene die gemist wordt. Ze zal aandachtig luisteren, warm en betrokken laatste wensen vervullen en gedurende het contact steeds eerlijk, oprecht en uniek zijn. Haar ervaring als spreker zorgt voor de benodigde mensenkennis, creativiteit en steun. Ze zal samen met jullie lachen (en misschien ook huilen), voelen, praten maar ook genieten.

Take time

to do

what makes

your soul happy

vierkant stoel
kaars vierkant
Als ze spreekt dan steelt ze je hart…. Dan weet ze de kern zo te verwoorden dat ze je meezuigt in het verhaal. Overal doorklinkt de liefde voor het vak en mooier nog; de liefde voor mensen!