Afscheid van onze zoon… – Tintelend Rouwen

Afscheid van onze zoon…

Laten we er zijn voor elkaar…
19 maart 2018
Afscheid van mijn moeder…
23 juli 2019

Lieve Mariëlle,

Ik heb je leren kennen in 2013, je was onze trouwambtenaar en sprak op één van onze mooiste dagen. Vanaf dat moment kreeg ik een klik met je, je “kop” stond me wel aan, en zoals je weet is dat voor mij allesbepalend.

Nooit had ik zien aankomen dat ik je in 2014 voor de 1e keer op een andere manier nodig had. Jij gaf mij de kracht en woorden om op de crematie van m’n moeder te spreken…

De 2e keer had ik helemaal nooit verwacht! We hadden gevraagd of je op het kraamfeest van ons kindje wilde spreken maar op 19 oktober 2017 sloeg ons leven compleet om. Onze zoon werd te vroeg geboren en overleed 10 minuten later… Een nachtmerrie die ons, maar ook jou op het netvlies en in het hart zal bij blijven!
Jij sprak op zijn begrafenis, jij gaf met zorgvuldig gekozen zinnen ons verdriet woorden waar ik nog elke dag nog troost uit haal.
‘We noemen je naam, vol liefde, nooit voorbij’.

Jij bent het, die vol passie spreekt over alles wat je doet! Van jou word ik blij, jij bent er in goede en in slechte tijden, jij bent er 1 uit duizenden…

Liefs Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *